طرز تهیه سوفله سوسیس در منزل
کره: ۲ قاشق غذاخوری…………………………اسفناج خرد شده: نصف پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد………………………پیاز: ۱ عدد
کره: ۲ قاشق غذاخوری……………….نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
شیر: یک سوم پیمانه………………..تخم مرغ: ۶ عدد
سوسیس: ۲۰۰ گرم……………فلفل دلمه ای: ۲ عدد……………….پنیر چدار: نصف پیمانه
ابتدا سوسیسها را خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.سوسیسهای سرخ شده را در یک ظرف بریزید.پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.سپس سیب زمینی و فلفل دلمهای خرد شده را نیز به پیاز اضافه و سرخ کنید.
مواد را به ظرف سوسیس اضافه کرده و مخلوط کنید.یک ظرف پیرکس را با کمی کره چرب کنید.مواد سرد شده سوسیس را در ظرف پیرکس بریزید.در یک ظرف دیگر تخم مرغها را شکسته و مخلوط کنید.سپس شیر و ادویهها را اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط آماده شده را بر روی سوسیس بریزید.در آخر نیز پنیر چدار رنده شده را بر روی مواد ریخته و پخش کنید.فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ظرف پیرکس را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.