طرز تهیه سوپ خامه ای تبریزی ها با مزه ای بینظیر
سوپ خامه ای به تنهایی می تواند یک گزینه ی عالی برای پیش غذای مجالس باشد . این سوپ طعم و مزه ی دلچسبی دارد که از خامه و کره موجود در آن نشات می گیرد. سوپ خامه ای که تبریزی ها درست می کنند خوشمزه تر است و برای همین در این پست آموزش درست کردن سوپ خامه ای تبریز را برای شما عزیزان در یاس فان قرار داده ایم. مواد زیر برای چهار نفر است :
قارچ: ۳۰۰ گرم ، آب مرغ: یک لیتر (میتوانید از دو عدد عصارهی مرغ استفاده کنید)
جو پوستکنده: یک فنجان ، شیر کمچرب: یک لیتر
خامهی کمچرب: ۲۰۰ گرم ، فلفل سفید: بهمقدار دلخواه
هویج: یک عدد ، جعفری ساتوریشده: بهمقدار لازم برای تزیین
جو را بههمراه آب مرغ (یا عصارهی مرغ) داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد که نرم شود.هویجها را پوست بگیرید و با رندهی درشت رنده کنید. داخل آبکش بریزید و خوب بشویید که هویج به سوپ رنگ ندهد. هویجها را به مایه اضافه کنید.خامه و شیر را با نمک و فلفلسفید مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید. قارچهای را ورقهورقه کنید و به مایه اضافه کنید. اجازه دهید سوپ شما برای یک ساعت بجوشد و کاملاً غلیظ شود و لعاب بیندازد. حواستان باشد که برای پیشگیری از سررفتن سوپ حتماً درِ ظرف را بعد از افزودن شیر باز بگذارید.