یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

طرز تهیه سوپ خامه ای تبریزی ها با مزه ای بینظیر

عکس, طرز تهیه سوپ خامه ای تبریزی ها با مزه ای بینظیر

سوپ خامه ای به تنهایی می تواند یک گزینه ی عالی برای پیش غذای مجالس باشد . این سوپ طعم و مزه ی دلچسبی دارد که از خامه و کره موجود در آن نشات می گیرد. سوپ خامه ای که تبریزی ها درست می کنند خوشمزه تر است و برای همین در این پست آموزش درست کردن سوپ خامه ای تبریز را برای شما عزیزان در یاس فان قرار داده ایم. مواد زیر برای چهار نفر است :

قارچ: ۳۰۰ گرم ، آب مرغ: یک لیتر (می‌توانید از دو عدد عصاره‌ی مرغ استفاده کنید)
جو پوست‌کنده: یک فنجان ، شیر کم‌چرب: یک لیتر
خامه‌ی کم‌چرب: ۲۰۰ گرم ، فلفل سفید: به‌مقدار دلخواه
هویج: یک عدد ، جعفری ساتوری‌شده: به‌مقدار لازم برای تزیین

جو را به‌همراه آب مرغ (یا عصاره‌ی مرغ) داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد که نرم شود.هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده‌ی درشت رنده کنید. داخل آبکش بریزید و خوب بشویید که هویج به سوپ رنگ ندهد. هویج‌ها را به مایه اضافه کنید.خامه و شیر را با نمک و فلفل‌سفید مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید. قارچ‌های را ورقه‌ورقه کنید و به مایه اضافه کنید. اجازه دهید سوپ شما برای یک ساعت بجوشد و کاملاً غلیظ شود و لعاب بیندازد. حواس‌تان باشد که برای پیشگیری از سررفتن سوپ حتماً درِ ظرف را بعد از افزودن شیر باز بگذارید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر