طرز تهیه سیب زمینی انگشتی
آرد سمولینا…………….. نصف پیمانه
پنیر یا ماست………….. یک چهارم پیمانه
آرد ذرت…………… یک چهارم پیمانه
زنجبیل و زیره……….. نصف قاشق چایخوری
نمک…………. نصف قاشق غذاخوری
روغن……….. به مقدار لازم
سیب زمینی (آب پز و پوره شده)………….. دو عدد
فلفل قرمز…………….. (خرد شده) دو عدد
آرد سمولینا…………….. نصف پیمانه
پنیر یا ماست………….. یک چهارم پیمانه
سیب زمینی (آب پز و پوره شده)………….. دو عدد
فلفل قرمز…………….. (خرد شده) دو عدد
آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آنها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویهها به خرد بافت سیبزمینی برود و مزه آن یکدست شود.مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
حالا دستانتان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دستها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.حالا دستانتان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دستها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.خمیرهای سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.
تابهای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ شود.سیب زمینی انگشتیها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.سیب زمینیهای سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.