یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

طرز تهیه قلیه دزفولی به روش سنتی آن

عکس, طرز تهیه قلیه دزفولی به روش سنتی آن

بلغور گندم: ۱ پیمانه……………………..آلو: ۲۵۰ گرم

به: ۲۵۰ گرم…………………..تمر هندی: نصف بسته

لوبیا چیتی: نصف لیوان………..نمک: به مقدار لازم

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم…………لوبیا سفید: نصف لیوان

نخود: نصف لیوان…………..سیر: ۱ بوته.

پیاز متوسط: ۱ عدد………………………زردچوبه: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم…………………….دانه انار خشک: ۲ قاشق سوپ خوری

برنج: ⅓ پیمانه………………..رب انار: نصف لیوان

 

ابتدا گوشت را می‌پزیم و استخوانهایش را از آن جدا می‌کنیم.نخود و لوبیا را هم جداگانه می‌پزیم.پیاز را سرخ کرده و سیر را پوست می‌کنیم و همراه با زردچوبه می‌کوبیم و به پیاز اضافه می‌کنیم.گوشت را هم به پیاز و بقیه مواد اضافه می‌کنیم و در آن کمی تفت می‌دهیم.

سپس نخود و لوبیا و آب گوشت را اضافه می‌کنیم.بلغور و برنج را به مواد اضافه می‌کنیم و قلیه را همراه با دانه انار می‌گذاریم خوب بپزد.وقتی برنج و بلغور پخت، آلو، به، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم قلیه کاملا جا بیفتد.در پایان نعنا را درون روغن تفت می‌دهیم و به قلیه اضافه می‌کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر