طرز تهیه قلیه دزفولی به روش سنتی آن
بلغور گندم: ۱ پیمانه……………………..آلو: ۲۵۰ گرم
به: ۲۵۰ گرم…………………..تمر هندی: نصف بسته
لوبیا چیتی: نصف لیوان………..نمک: به مقدار لازم
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم…………لوبیا سفید: نصف لیوان
نخود: نصف لیوان…………..سیر: ۱ بوته.
پیاز متوسط: ۱ عدد………………………زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم…………………….دانه انار خشک: ۲ قاشق سوپ خوری
برنج: ⅓ پیمانه………………..رب انار: نصف لیوان
ابتدا گوشت را میپزیم و استخوانهایش را از آن جدا میکنیم.نخود و لوبیا را هم جداگانه میپزیم.پیاز را سرخ کرده و سیر را پوست میکنیم و همراه با زردچوبه میکوبیم و به پیاز اضافه میکنیم.گوشت را هم به پیاز و بقیه مواد اضافه میکنیم و در آن کمی تفت میدهیم.
سپس نخود و لوبیا و آب گوشت را اضافه میکنیم.بلغور و برنج را به مواد اضافه میکنیم و قلیه را همراه با دانه انار میگذاریم خوب بپزد.وقتی برنج و بلغور پخت، آلو، به، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز اضافه میکنیم و صبر میکنیم قلیه کاملا جا بیفتد.در پایان نعنا را درون روغن تفت میدهیم و به قلیه اضافه میکنیم.