طرز تهیه لواشک زرشک و شاتوت خوشمزه
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری……………………آلو ۲۰۰ گرم
شاه توت ۲ کیلو گرم………………………..زرشک ۲۰۰ گرم
آب ۱/۲ لیوان
ابتدا چوب شاه توت را جدا کرده و در یک آب کش با کمی آب بشورید.زرشک، شاه توت، آلو بخارا به همراه آب و کمی نمک را در قابلمه ریخته و با حرارت متوسط برای ۲۰ دقیقه بپزید.حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار گذاشته تا خنک شود.تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و دستگاه را برای یک دقیقه روشن نمایید.سینی را با سلفون پوشانده و با ضخامت مورد نظر ترکیب شاه توت و زرشک را در سینی بریزید (ضخامت یکسان در همه جا).برای چند ساعت یا دو روز زیر آفتاب مستقیم گذاشته تا لواشک آماده شود.