طرز تهیه ماکارونی لقمهای سوخاری در خانه
۲ پیمانه پودر سوخاری…………………………..پنیر موزارلا
ماکارونی شکل دار………………تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی ۲ عدد)
۱ قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)………………………….شیر (در ازای هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری)
روغن
آموزش:
قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید. ضخامت ماکارونی باید ۲ الی ۴ سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید ۲۰ در ۲۰ باشد.ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کردهاید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف رو به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. اگه یک شب داخل یخچال بماند بهتر است.تخم مرغ و شیر را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگهای پودر سوخاری و ادویه را هم بزنید.
وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتوناید با چاقو لبهها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.سپس ماکارونی رو در اندازههای کوچک تری برش بزنید. اگه اندازهها بزرگ باشند داخل آنها گرم نمیشود و در روغن از هم جدا میشود.
بعد از این که ماکارونیها رو در اندازههای کوچکتر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا روی آنها را بپوشاند و داخل ظرفی کنار بگذارید.سپس نیم ساعت دیگه آنها را داخل یخچال قرار بدهید تا دوباره سرد شوند.
روغن را روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمهها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ بشوند. روغن باید کاملا داغ باشه و داخل تابه رو زیادی پر نکنید.بعد از سرخ کردن لقمهها را روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.بعد از این که لقمهها رو سرخ کردید با سس میل کنید.ماکارونی لقمهای سوخاری؛ خوشمزه و خاص