طرز تهیه و درست کردن کوکوی کرفس
اگر میخواهید روی کوکو طلایی شود، پس از پختن، کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
کرفس – ۲ شاخه………………………..شیر – یک پیمانه
تخم مرغ – ۴ عدد………………………..زرشک – ۲ قاشق غذاخوری
آرد – ۲ قاشق غذاخوری………………………..نمک و فلفل – به مقدار لازم
گردوی خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا برگ و ساقه کرفسها را بشویید و بعد آنها را ساطوری و ریز، خرد کنید. تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به دیگر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید
و آن قدر هم بزنید تا مایه یک دست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزیین میتوانید از ماست چکیده، خیارشور و هویج استفاده کنید.