طرز تهیه پاستای سوسیس دودی در منزل
مواد لازم :۴
آویشن: ۱ قاشق چایخوری………………نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه……………………………پیاز: ۱ عدد متوسط
سوسیس دودی: ۲۵۰ گرم…………………….سیر: ۳ حبه
پاستا: ۳۰۰ گرم…………………………پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
آموزش:
ابتدا یک قابلمه نسبتا بزرگ برداشته و داخل آن را تا نیمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. در ادامه پاستا و نمک را به آب جوش اضافه میکنیم.
در این مرحله حدود ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا پاستا بجوشد و به طور کامل پخته شود. سپس آن را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم. در ادامه یک تابه برداشته و با کمی روغن زیتون میگذاریم روی حرارت تا گرم شود.
در این مرحله پیاز را شسته و پوست میکنیم و خرد میکنیم. در ادامه داخل روغن ریخته و کمی با سیر رنده شده آن را تفت میدهیم تا نرم شود. وقتی پیازها سبک و نرم شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم.نمک و فلفل نیز اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا سس غلیظ شود. تابه دیگری برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس سوسیسها را که به صورت حلقهای خرد کرده ایم داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم.
سپس سس گوجه را به سوسیسها اضافه میکنیم. بعد از آن پاستای آبکش شده را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم تا سس به طور کامل پاستا را بپوشاند. در ادامه سطح پاستا را با پنیر رنده شده میپوشانیم.سپس در تابه را میبندیم تا با حرارت ملایم روی گاز، پنیرها آب شود. میتوان مواد را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه قرار داد تا پنیر آب شود. در پایان پاستا سوسیس دودی را در ظرف مناسب سرو میکنیم.