طرز تهیه پیتزا کالزونه در خانه
برای درست کردن این پیتزا به کالباس ، پنیر پیتزا ، خمیر مایه ،شیر ، زرده تخم مرغ ، قارچ ، پودر نعنا ، گوجه ، پیاز ، سیر و ….. نیاز دارید.
خمیرمایه :یک قاشق چایخوری……….پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی :۵ عدد……………….پیاز :یک عدد
پودر نعنا :به مقدار دلخواه…………………….آویشن :به مقدار دلخواه
نمک :۱/۲ قاشق چایخوری………………….روغن :سه قاشق غذاخوری
آرد :۲/۵ پیمانه ………..زرده تخم مرغ :یک عدد
شیر :یک پیمانه…………………کالباس :۲۰۰ گرم
قارچ سرخ شده :یک پیمانه………………..سیر :دو حبه
آموزش :
آردها را درون کاسه ای ریخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه ، شیر ولرم و نمک را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود ، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم .
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میکنیم ، سپس کالباس و سیر را نیز خرد میکنیم .رب گوجه فرنگی ، آرد سوخاری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم .خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را در کف سینی چرب شده پهن میکنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم .
روی خمیر را ابتدا با حلقه های برش داده شده گوجه فرنگی پر میکنیم و سپس روی آن کمی نمک ، فلفل ، آویشن و پودر نعنا میپاشیم و بعد سیر ، قارچ ، کالباس ، پیاز و پنیر را می ریزیم .قسمت دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده ، مرتب میکنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم .
سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و کمی شیر تزئین میکنیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد .