طرز تهیه کباب مکزیکی در منزل
روغن زیتون به میزان لازم…………………………..فلفل چیلی ساطوری شده ۱ عدد
فیله مرغ ۶ عدد……………………………نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
خامه ۱ قاشق سوپخوری……………………….پاپریکا به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری…………………….پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
فیله ها را به همراه خامه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت ۲ – ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.آنگاه پنیر خامهای و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.سپس هربار قدری از پنیر خامهای را روی سطح فیله ها قرار دهید و آن ها را رول کنید.اینک رولها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.