طرز تهیه کرفس پلو مجلسی و خوش عطر
این آموزش برای ۴ نفر است. منظور از لیوان در اندازه گیری برنج لیوان فرانسوی دستهدار است. بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
سیر رنده شده: ۳ حبه…………………..زعفران آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری………………….پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری…………….زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
برنج: ۴ لیوان ………………………..گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
ساقه کرفس: ۳۰۰ گرم…………………..پیاز متوسط: ۱ عدد
بعد از شستن و خشک کردن کرفسها، آنها را روی تخته قرار دهید و خرد کنید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
گوشت گوسفند را نیز روی تخته قرار دهید و به صورت مربعی و نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سیر را نیز رنده کنید و در یک ظرف جداگانه برای طعمدار کردن کرفس پلو با گوشت کنار بگذارید.
سپس یک ماهیتابه را مقداری روغن روی گاز قرار دهید. حرارت گاز را روی شعله ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه گوشتهای خرد شده را به پیازها اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید تا گوشت کمی پخته شود.
سپس سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا را به سایر مواد اضافه کنید. سپس برای درست کردن کرفس پلو مجلسی چند دقیقه مواد را تفت دهید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد برای چند دقیقه پخته شود.