طرز تهیه گراتین ژامبون و قارچ در خانه
گراتین نوعی از غذا و تکنیک آشپزی است؛ که در آن غذا به زیر لایهای از نان خرد شده یا پنیر قرار میگیرد. گراتنها از انواع غذاهای فرانسوی هستند که نامِ خود را نیز از زبان فرانسوی گرفتهاند. معمولاً این غذا را در ظروفی غیر تخت آماده میکنند. پایه این نوع غذا پنیر، شیر، و حتی خامه تشکیل شدهاست، گراتن سیب زمینی و گراتن مارچوبه از انواع معروف آن است.
یک قاشق چایخوری سس خردل ………………………………….نمک و فلفل به میزان لازم
یک دوم پیمانه پیازچه خردکرده…………………………………..۴۵۰ گرم ژامبون خرد کرده
یک قاشق چایخوری سس خردل………………………………….۶۰۰ گرم قارچ (ورقهای خرد کرده و تفت داده)
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده کرده………………………………….یکونیم پیمانه سس سفید
۱۲۵ گرم پنیر گودا رنده کرده
آموزش :
ژامبون، قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ظرف مناسبی را با ۳ قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید. سپس مجدداً سس و باقیمانده مواد را بریزید و رویش را با باقیمانده پنیرها و سس سفید بپوشانید. اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.