یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

طرز تهیه ی وافل پیتزا و وافل پنینی و عکس این غذا

عکس, طرز تهیه ی وافل پیتزا و وافل پنینی و عکس این غذا

اگر هنوز نمیدانید وافل چیست ؟ وافل به نان های شیرینی می گویند که عکس آن را در بالا مشاهده میکنید. شما برای درست کردن وافل پیتزا برای ۴ نفر به : ۱۲ ورقه پپرونی ، ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده نیاز دارید.
خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.

حال اگر میخواهید وافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برای یک نفر درست کنید به ۲ ورقه ژامبون ، ۳ عدد تخم مرغ،دو عدد نان تست و
۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده نیاز دارید.

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر