طرز پختن خورش بادام زمینی مجلسی
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری………………………….گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
بامیه خرد شده ۱ و نیم پیمانه………………………….کره بادام زمینی ½ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ پیمانه………………………….روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری………………………….سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی ۳ پیمانه………………………….آب ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری………………………….زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.کره بادام زمینی را اضافه کنید.تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.