طرز پختن سوپ تمبر هندی خوشمزه تابستانی
پودر زیره سبز…………. ۱ قاشق سوپخوری
سیر (له شده)………….. ۲ حبه
پودر دانه گشنیز ……………..۲ قاشق سوپخوری
آرد…………. ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت………….. ۲/۵ پیمانه
گشنیز (ساطوری خردشده)…………. یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده)……………… یک دوم پیمانه
موز سبز (خردشده)…………… ۲ عدد
پیاز (نگینی خردشده)………….. ۱ عدد
فلفل چیلی (خردشده)………….. ۱ عدد
عصاره تمبرهندی ……………..یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل……………… یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل…………… به میزان لازم
روغن کنجد ………………..یک سوم پیمانه
روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.