طرز پختن سوپ خامهای با تره فرنگی برای مجالس
ممکن است دستورهای دیگری هم برای پخت سوپ فرانسوی خامهای با تره فرنگی و سیب زمینی وجود داشته باشد، اما این دستور طرز تهیه کلاسیک سوپ فرانسوی خامهای با تره فرنگی و سیب زمینی است، . این سوپ ساده فرانسوی خامهای خوشمزه را میتوانید با نان میل کنید.
کره: یک قاشق غذاخوری
تره فرنگی: ۳ عدد حلقهای خرد شده
پیاز: یک عدد ریز خرد شده
سیبزمینی: ۵ عدد پوست گرفته و نازک خرد شده
نمک و فلفل قرمز و سیاه: به مقدار دلخواه
پودر آویشن: ¼ قاشق مرباخوری
مرزنگوش خشک شده: ½ قاشق چایخوری
برگ بو: ۱ عدد
آب مرغ: ۵ فنجان
خامه سنگین زده شده: ¼ فنجان
برای تهیه سوپ ساده فرانسوی خامهای با تره فرنگی و سیب زمینی، ابتدا در یک قابلمه بزرگ کره را روی حرارت ملایم گاز آب کنید. تره فرنگی و پیازهای خرد شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
درب قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا پیاز و تره فرنگی روی شعله ملایم گاز نرم و سبک شوند. بعد از ده دقیقه سیب زمینیهای ریز و نازک خرده شده را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه و قرمز به اندازه دلخواه مزهدار کنید. حالا آویشن، مرزنگوش و برگ بو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
به مدت ۱۲ دقیقه دیگر درب قابلمه را بگذارید تا تمام مواد روی حرارت ملایم بپزند. در مرحله بعد آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل سوپ در این مرحله کافی است. بعد از ۳۰ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. اجازه دهید سوپ سرد شود و سپس قنادی سنگین و زده شده را به سوپ اضافه کنید. اگر دوست دارید در تهیه سوپ، سوپ را داغ میل کنید بعد از اضافه کردن خامه و هم زدن آن دوباره سوپ را روی شعله ملایم گاز گرم کنید. شعله گاز باید آنقدر ملایم باشد که خامه داخل سوپ تغییر شکل ندهد و به اصطلاح بریده نشود.