طرز پختن کیش گوشت و بادمجان
گوجه ۳ عدد……………………………..روغن به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم……………………………..پیاز رنده کرده ۱ عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم……………………………..سس گوجه فرنگی یک دوم پیمانه
نمک ۱ پینچ……………………………..کره سرد خرد کرده ۱۳۰ گرم
زردۀ تخم مرغ ۱ عدد……………………………..آب سرد ۱- ۲ قاشق چایخوری
بادمجان ۳ عدد……………………………..کدو ۳ عدد
آرد، نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید.سپس زردۀ تخم مرغ و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر باز کرده و داخل قالب کیش به قطر ۲۳سانتیمتر بگذارید.
اینک روی خمیر را چنگال بزنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل خمیر را با لوبیا یا نخود پر کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.سپس کاغذ و حبوبات را برداشته و دوباره خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته شود.اکنون بادمجان، کدو و گوجه را حلقهای برش دهید.آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.
اینک گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را با هم ورز دهید و هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد برداشته و در دست پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.اینک کف خمیر را به سس آغشته کنید و به ترتیب بادمجان، کدو، گوجه و گوشت را در خمیر بچینید و خمیر را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.