طرز پخت رولهایکرپ با خمیر کادایف و گوشت چرخ شده
مواد لازم برای تهیه کرپ
نمک و فلفل……………به میزان لازم
تخممرغ هم زده۳…………… عدد
شیر۱………….. پیمانه
آرد ……………۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
این آموزش برای ۹ نفر مناسب است.
مواد لازم دیگر :
پیاز داغ………………….۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی ریز خرد کرده…………………۱ پیمانه
پودر آویشن……………….یک دوم قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده………….۳۰۰ گرم
نمک و فلفل………………به میزان لازم
زردچوبه……………..۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقهای سرخکرده…………….. ۱ پیمانه
رب گوجهفرنگی………………. ۱ قاشق سوپخوری پر
پنیر موزارلای رنده کرده……………….. ۱ پیمانه
کادایف………………به میزان لازم
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید. آنگاه رب گوجهفرنگی، پیاز داغ، فلفل دلمهای و آویشن را بیفزایید و با هم ترکیب کنید.سپس از روی حرارت برداشته، قارچ و در نهایت پنیر را اضافه کنید. حالا هر بار یک ورق کرپ را روی میز کار گذاشته، یک قاشق سوپخوری پر از مواد را رویش بریزید و آن را به صورت رول بپیچید. اینک قدری از کادایف را به صورت رشتهای روی میز کار قرار دهید و دور کرپ بپیچید و هر کدام را محکم در سلفون قرار دهید، به شکلی که کادایف کاملا کرپ را بپوشاند.
این کار را ادامه دهید تا رولها آماده شوند. آنگاه چند ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس قدری روغن در تابه بریزید و رولها را در آن سرخ کنید.
برای تهیه کرپ :
تمام مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید. آنگاه از صافی عبور دهید. حالا تابه مناسبی به قطر ۱۸ سانتیمتر را با برس قدری چرب کنید. روی حرارت بگذارید تا داغ شود. هر بار یک ملاقه کوچک از مواد فراهم کرده، در تابه بریزید و با حرکت دست تمام کف تابه را آغشته کنید. پس از پخت زیر و رو کنید.