عدس بهترین غذا برای دیابتی ها
اگر در خانواده ی شما کسی دیابت دارد و احتمال دارد دیابت بگیرید و ژن آن در خانواده ی شما وجود دارد تا جایی که ممکن است عدس را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید. تحقیقات نشان داده است که خوردن عدس جوانه زده به طور منظم ممکن است به پیشگیری و کنترل دیابت کمک کند و همچنین عدس ممکن است سطح گلوکز و چربی خون را کاهش داده و از متابولیسم لیپوپروتئینها در افراد دیابتی و افراد سالم حمایت کند. عدس منبع مهمی از ویتامین B بوده و حاوی مقادیر زیادی فولات و آهن است . یک فنجان عدس ۱۸ گرم پروتئین و ۱۵ گرم فیبر فراهم میکند، که برابر است با مقدار پروتئین در ۳ تخم مرغ و مقدار فیبر بیش از آنچه که یک فرد عادی در روز مصرف میکند. عدس منبع مهمی از نشاسته و فیبرهای مقاوم است، بنابراین به حمایت از میکروبیوم روده کمک میکند. اوما نیدو متخصص روانشناسی تغذیه توضیح میدهد که خوردن عدس میکروبهای خوب بدن که از سلامت ما به طور کلی پشتیبانی میکنند، تقویت می کند.