یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

عسل و دارچین چگونه عفونت ها را سریع بهبود می دهند

عکس, عسل و دارچین چگونه عفونت ها را سریع بهبود می دهند

یکی از درمان های خوب و بی خطر عفونتها این ترکیبه . آنتی‌اکسیدان و فلاونوئید موجود در این ترکیبات کمک می‌کنه خواص آنتی‌ویروسی و آنتی‌باکتریایی اون فعال بشه. در واقع این ترکیب یه آنتی‌بیوتیک طبیعی برای رفع هرگونه عفونت، ویروس و باکتری هست. پس برای رفع بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، سینوزیت و همچنین عفونت‌های مثانه و کلیه از خواص عسل و دارچین کمک بگیرین.

خواص درمانی عسل برای عفونت :

مصرف عسل یکی از بهترین گزینه‌ها برای افزایش توان بدن و پیشگیری از بیماری‌ها است و شربت عسل، علاوه بر افزایش توان سیستم ایمنی برای جلوگیری از ابتلا به عفونت، در روز‌های بیماری نیز یک داروی قوی و مؤثّر است؛ بنابراین هم افراد سالم و هم افراد بیمار می‌توانند آن را مصرف کنند.
یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب حل کنید؛ مقداری آب لیموی خانگی به آن اضافه کنید و آن را به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید. روزی دو تا سه لیوان از این شربت بنوشید.در روز‌های بیماری می‌توانید میزان مصرف را زیاد کنید. اگر بیمار قادر به خوردن غذا نیست مصرف بیشتر این نوشیدنی ضعف او را جبران خواهد کرد.
لازم است این نوشیدنی جرعه جرعه و به تدریج مصرف شود تا در بیماران کرونایی که بعضاً دچار مشکلات گوارشی هستند تحمل شود
افزودن یک قاشق مربّاخوری تخم شربتی و دو-سه قاشق گلاب و عرق بیدمشک یا بهارنارنج، اثر آرامبخشی آن را زیاد می‌کند. افزودن مقداری زعفران هم می‌تواند اثربخشی کار را افزایش دهد.در صورت ابتلا به بیماری می‌توانید یک سوّم قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم به این نوشیدنی اضافه کنید تا یک شاه¬دارو برای مقابله با کرونا داشته باشید که هم بیماری را کنترل می‌کند و هم مشکلات گوارشی را کم می‌کند.افزودن کمی عرق نعناع برای افزایش خاصیت ضدّعفونی کنندگی این دارو در روز‌های بیماری هم مناسب است.

خواص درمانی دارچین برای عفونت:

نتیجه یک بررسی نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند گزینه خوبی برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیکی باشد. آنتی بیوتیک‌ها از اولین دوره‌ای که مورد استفاده قرار گرفتند جان تعداد بی‌شماری از انسان‌ها را نجات داده‌اند اما با گذر زمان تعداد فزاینده‌ای از گونه‌های باکتری به آنتی بیوتیک‌ها مقاوم شده‌اند.

در حقیقت، عفونت‌هایی که زمانی به راحتی قابل درمان بوده‌اند اکنون در برابر آنتی بیوتیک‌ها مقاوم شده‌اند و این روند امروزه به یک مشکل رو به رشد جهانی تبدیل شده است. سازمان جهانی بهداشت (WHO) بحران مقاومت آنتی بیوتیکی را یکی از بزرگترین تهدیدهای سلامت جهانی، امنیت غذایی و رشد و توسعه خوانده است. به همین دلیل ضرورت دارد تا روش‌های موثری برای مقابله با عفونت‌ها بدون نیاز به مصرف آنتی بیوتیک‌ها به کار گرفته شود.

اکنون گروهی از محققان استرالیایی به بررسی تاثیر داروهای سنتی پرداخته‌اند و به تازگی دارچین را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

آنها اظهار داشتند: در این مطالعه تنها روی این ادویه تمرکز شد زیرا در بسیاری از تحقیقات پیشین به تاثیر آنتی میکروبیال دارچین اشاره شده اما به طور گسترده در صنعت داروسازی کاربرد نداشته‌اند.

همچنین محققان روی ترکیب خاصی از اسانس دارچین به نام سینامالدهید تمرکز کردند که عامل عطر و طعم خاصِ دارچین است.

محققان بررسی کردند آیا سینامالدهید می‌تواند زیست‌لایه‌ها را تجزیه کند؟ زیست‌لایه‌ها، لایه‌های چسبنده هستند و اغلب عامل عفونت‌هایی به حساب می‌آیند که حتی آنتی بیوتیک‌ها نمی‌توانند آن‌ها را لمس کنند. شناخته شده‌ترین نمونه زیست‌لایه پلاک موجود روی دندان است.

محققان این فرض را مطرح کردند که استفاده از ضد میکروب‌های طبیعی از قبیل اسانس ممکن است در تشکیل زیست‌لایه اختلال ایجاد کند. بنابراین، روی تاثیر غلظت‌های مختلف سینامالدهید در مراحل مختلف رشد زیست‌لایه تمرکز شد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در این آزمایش محققان استرالیایی از باکتری که عامل بروز عفونت در افرادی با ضعف سیستم ایمنی از قبیل بیماران مبتلا به سرطان و دیابت است، استفاده کردند. زمانیکه سینامالدهید برای مقابله با زیست‌لایه باکتریایی آزمایش شد، مشخص شد که آن‌ها را در سه چهارم موارد تجزیه می‌کند. همچنین تشکیل زیست‌لایه‌ها را متوقف کرده و از گسترش باکتری‌ها پیشگیری می‌کند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر