علت پف نکردن زولبیا خانگی فوت و فن هایی که نمی دانید
اگر در منزل زولبیا درست می کنید و زولبیای شما بد شکل می شود یا خوب پف نمیکند یا به ماهیتابه می چسبد برای این است که با فوت و فن های این کار آشنا نیستید . با خواندن این پست اشتباهات شما برای پختن زولبیا از بین خواهد رفت.
مواد به کار رفته برای تهیه زولبیا نباید به صورت تقریبی اندازه گیری شود و شما باید حتما از پیمانه های مخصوص قنادی استفاده کنید .
برای سرخ کردن فقط باید از روغن مایع سرخ کردنی استفاده کنید و سرخ کردن زولبیا با روغن جامد موجب سفت شدن و پف نکردن زولبیا میشود.
اگر روغن به خوبی داغ نشده باشد و مواد زولبیا را داخل آن بیندازید، باعث میشود که زولبیاها به خوبی پف نکنند.
اگر شعله گاز زیاد باشد موجب میشود که زولبیاها پف نکنند و بسوزند.