یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

غذایی خوشمزه با سیب زمینی و مرغ و سس تند

عکس, غذایی خوشمزه با سیب زمینی و مرغ و سس تند

این غذا نیاز به فر یا ماکروفر یا توستر دارد . فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. دمای ماکروفر و توستر باید ۴۰ درجه کمتر باشد .  دیس گود بزرگی را با مقداری روغن زیتون یا با اسپری نچسب چرب کنید. سینه مرغ خام را به صورت مربع های کوچک برش بزنید. سیب زمینی را بشویید و پوستش را بسابید تا نازک شود یا اگر دوست دارید آن را پوست بکنید. سیب زمینی را هم به صورت تکه های کوچک برش بزنید.

روغن زیتون، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و سس تند را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سیب زمینی و مرغ خرد شده را داخل این چاشنی بریزید و زیر و رو کنید تا از چاشنی پوشانده شوند.مخلوط مرغ و سیب زمینی آغشته به سس را داخل دیسی که در ابتدا چرب کردید بریزید. دیس را ۵۰-۶۰ دقیقه در فر قرار دهید (روی ظرف را نپوشانید) و هر ۲۰ دقیقه کمی زیر و رو کنید تا مرغ و سیب زمینی پخته شوند. سطح سیب زمینی باید برشته و طلایی رنگ شده باشد.در مدتی که دیس مرغ و سیب زمینی در فر است ژامبون بیکن را سرخ کنید تا ترد شود. سپس آن را خرد کنید. وقتی مرغ و سیب زمینی پخته شد و به حالت مطلوب رسید آن را از فر خارج کنید. پنیر رنده شده، ژامبون بیکن و پیازچه خرد شده را روی آن بریزید (میتوانید ژامبون را از غذا حذف کنید).

دیس را دوباره به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. دیس مرغ و سیب زمینی پنیری شما آماده است. آن را از فر خارج کنید و با ماست یا سس رنچ سرو نمایید. این کار هم طعم خوبی به غذا میدهد و هم کمی آن را خنک میکند. هم چنین میتوانید به جای سس تند از رب گوجه استفاده کنید.

سینه مرغ ۴۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۶ عدد
روغن زیتون ۳/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
سس تند ۲ قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده مخلوط ۱ و ۱/۲ پیمانه
ژامبون بیکن ۶ ورق (دلخواه)
پیازچه حلقه شده ۱/۲ پیمانه

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر