غذای محلی ماسوله به اسم خورش سیر و شوید
برای درست کردن این غذای سنتی شمالی سنتی مخصوص ماسوله شما به گوشت گوساله ، پیاز ، شوید ، باقلاسبز ، تخممرغ و ادویه به اندازه های زیر نیاز دارید 🙁 میتوانید به جای سیر تازه از ۵ حبه سیر خشک استفاده کنید. شوید را میتوانید اواسط پخت گوشت اضافه کنید.)
۲ شاخه سیر تازه خردشده ………… ۲۰۰ گرم شوید
گوشت راست۲ شاخهه گوساله ۳۰۰ گرم……………۲ پیمانه باقلاسبز (از پوست دوم خارجکرده)
پیاز خلالیشده ۲ عدد ………….۳ عدد تخممرغ
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
آموزش :
پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک لهشده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. تخممرغها را در کاسهای با نمک و فلفل هم بزنید و به خورشت بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا تخممرغ ببندد. در پایان در ظرف سرو ریخته و همراه با کته سرو نمایید.