یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

غذای محلی ماسوله به اسم خورش سیر و شوید

عکس, غذای محلی ماسوله به اسم خورش سیر و شوید

برای درست کردن این غذای سنتی شمالی سنتی مخصوص ماسوله شما به گوشت گوساله ، پیاز ، شوید ، باقلاسبز ، تخم‌مرغ و ادویه به اندازه های زیر نیاز دارید 🙁 می‌توانید به جای سیر تازه از ۵ حبه سیر خشک استفاده کنید. شوید را می‌توانید اواسط پخت گوشت اضافه کنید.)

۲ شاخه سیر تازه خردشده ………… ۲۰۰ گرم شوید

گوشت راست۲ شاخهه گوساله  ۳۰۰ گرم……………۲ پیمانه باقلاسبز (از پوست دوم خارج‌کرده)

پیاز خلالی‌شده ۲ عدد ………….۳ عدد تخم‌مرغ

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن  به مقدار لازم

آموزش :

پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک له‌شده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با نمک و فلفل هم بزنید و به خورشت بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندد. در پایان در ظرف سرو ریخته و همراه با کته سرو نمایید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر