غذای چینی با مرغ و خامه به اسم وک
قبل از خواندن توضیحات و مواد مورد نیاز نکات مفید را بخونین:
چند تا نکته:
کلا همه مواد این غذا اختیاریه، اما من برای کسایی که کلم بروکلی دوست نداشتن یا هویج دوست نداشتن یا هرکدومشو این غذا رو پختن و صادقانه بگم ، عاشقش شدن!
خامه رو حذف نکنید، کل طعم غذا به خامشه
این غذا واقعا برای دو نفر نیست، بلکه بیشتر!
روغن رو خیلی خیلی کم بریزید که چرب نشه، چون خامه خیلی داره
اگه از عصاره مرغ استفاده کردین گول نخورید و نمک زیاد نریزید چون عصاره وحشتناک شوره و غذاتون شور میشه
پنیر پیتزا اختیاریه ، من باری این اضافه کردم که شبیه لازانیایی چیزی بشه، که خیلی هم خوب شد چون قطعه قطعه میبریدیم میخوردیم.
این که میگم مواد رو رشته رشته خورد کنید برای قشنگی کاره
وک یعنی ماهیتابه گود!
اول باید خود وک رو درست کنیم و تو آخرای کار مشغول درست کردن سسش بشیم تا تازه بمونه . خب باید همه مواد رو رشته رشته خورد کنید:مرغ رو بذارید بپزه و بعد از پختن رون رو ریش ریش کنید( اگه قبل از پختن اونو خورد کنید، حبه ای خیلی بهتره چون زودتر می پزه) بعد که شروع کرد به سرخ شدن ( با یه ذره روغن هااا) نمکشو تنظیم کنید. جعفریهارو هم بریزید روش و یه تفت بدید و بذاریدش کنار.کلم بروکلی و هویج رو جداگونه با یه ریزه آب بذارید آبپز بشه، نمکشونو بزنید، به هویج هم یه پینچ شکر اضافه کنید.وقتی آبپز شدن اونا رو تو یه ظرف بریزید و برید سراغ بقیه مواد..پیاز رو هم که رشته رشته ای خورد کردید رو بریزید تو روغن و با قارچ و فلفل دلمه ای سرخ کنید( نمک رو تنظیم کنید) و بعد از سرخ شدن با هویج و کلم بروکلی قاطی کنید توی یه ظرف.
نودل ها رو با یه ذره آب مثلا نصف استکان بذارید توی یه قابلمه کوچیک تفلون( مثلا تو شیرجوش) و درشو بذارید، بعد از چند دقیقه که باز شدن از هم ادویه مخصوصشو که داخل بسته بندیشه بریزید روش و هم بزنید( اگه آبش تموم شد و داشت می سوخت باز آب بریزید؛ اما آخرش نباید آب داشته باشه، فقط یه ذره شل میشه) درشو هم بذارید، دو دقیقه ای می پزه و بعدشم می سوزه، حواستون باشه وقتی پخت درشو باز کنید و دو قاشق تپل خامه بریزید روش و هم بزنید و بذارید کنار.خب حالا توی یه ظرف که می خواید غذا رو توش سرو کنید و تو ماکروفر هم دووم بیاره کفش نودل رو بریزید و صافش کنید. بعد روی اون مرغ رو که با جعفری قاطی کردیم بریزید، بعد هم روی اون بقیه مواد رو که قاطی کرده بودیم رو بریزید. آخر سر هم باید روش سس رو بریزید که دستورشو میگم الان . بعدشم روی اون پنیز پیتزا رو میریز که همه رو به هم بچسبونه و میذارید تو ماکرووفر دو دقیقه که پنیرش آب بشه.
مواد لازم برای تهیه غذای چینی وک
خامه ________________________________________ دو قاشق تپل برای نودل
نودل** _______________________________________ دو بسته یک نفره
پنیر پیتزا ____________________________________ برای روی غذا
نمک و فلفل ___________________________ به اندازه نیاز
جعفری خرد شده _____________________________________ نیم پیمانه
سینه مرغ خلالی خرد شده________________________ نصف سینه کامل
هویج خلال شده _______________________________ دو عدد متوسط
کلم بروکلی خرد شده____________________________ سیصد گرم
قارچ ورقه شده_____________________________ دویست گرم (از هر مدل قارچی که داشتین)
فلفل دلمه ای خلالی شده ____________________ نصفی از هر رنگی
پیاز متوسط خلالی شده _______________________________ یک عدد
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای سس ایتالیایی:
نمک و فلفل _________________________________________ هرچی عشقته!
خامه ____________________________________________ ۳-۴ قاشق غذاخوری تپـــــــــــــــــل
آویشن ___________________________________________ نصف قاشق چایخو
پیاز ______________________________________________ یه دونه متوسط
سیر _____________________________________________ ۴-۵ حبه درشت
آب مرغ ( یا عصاره مرغ) ______________________________ یک پیمانه
گشنیز _______________________________________یک پیمانه
دستور سس ایتالیایی:پیاز خورد شده ( همه چیزو ریز ریز خورد کنید) و سیر رو تفت بدید و آب مرغ رو بریزید روش، گشنیز خورد شده رو هم بریزید روش و بذارید یه ذره بجوشه و غلیظ شه، بعدشم آویشن و ادویه هارو بریزید و خامه رو هم ( همون ۴ قاشقی که گفتم بریزید روش و هم بزینید و بذاریدش کنار.