فالوده و ژله مخلوط یک دسر جدید و خوشمزه
این یک دسر جدید و بسیار خوشمزه برای مهمان است که شما برای درست کردن آن به دوست و پنجاه گرم فالوده آماده و یک الی دو بسته ژله نیاز دارید. آب جوش یک الی دو پیمانه بسته به تعداد بسته های زله شما.برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تمام پودر به خوبی حل شود. سپس این ترکیب را به حال خودش بگذارید تا حرارتش را از دست دهد و خنک شود. سپس مقداری ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید؛ مراقب باشید ژله نباید کاملا خودش را بگیرد؛ بلکه حالتی بین مایع و جامد کافی است.سپس رشتههای فالوده خیس را از آب جدا کنید و به همراه بقیه مایع ژله به قالب اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق به فالودههای داخل ژله شکل بدهید و برای اینکه ظاهر ژلهتان دارای پستی و بلندی نباشد، رشتههای فالوده را از دیواره قالب دور کنید. این ترکیب را به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را به خوبی بگیرد.