فوت و فن های باقالی به روش دست فروش ها
باقالی ۹۰۰ گرم ……………….پودر گلپر……………………سرکه برای طعم دادن
نمک ۲ قاشق غذاخوری……………….آب
باقالیها را بشویید و سپس آبکش کنید. باقالی را تمیز کنید. سپس پوست آنها را جدا کنید. باقالیها را در یک قابلمه قرار دهید، به اندازه کافی آب اضافه کنید تا باقالیها را بپوشاند.
سرکه و نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا بپزد و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا آنها نرم شوند. آنها را آبکش کرده و سرو کنید. با نمک و پودر گلپر طعم دار کنید.
روش دیگر این است که باقالیها را همراه با پوست بپزید. بعد از شستشو و آبکشی کردن، باقالیها را در یک قابلمه بزرگی که آب آن کافی باشد قرار دهید و روی آن را بپوشاند.
سرکه و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط رو به کم بپزد تا نرم شوند. سپس باقالیها را آبکش کرده و سرو کنید. هنگام سرو میتوانید از سرکه، نمک، فلفل و هر ادویه دیگری استفاده کنید.