فوت و فن های خورشت کرفس برای یک طعم فوق العاده
برای گرفتن تلخی خورش کرفس :
میتوانید از ۲ یا ۳ لیموعمانی استفاده کنید. دیواره لیموها را قبل از استفاده، با چاقو چند سوراخ ایجاد کنید. لیموها را از همان ابتدای پخت خورش کرفس، در قابلمه نیندازید، این کار باعث تلخ شدن خورش میشود. ۳۰ دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی گاز بردارید، لیموها را اضافه کنید.
برای گرفتن شیرینی خورشت کرفس :
حتما میدانید که خورش کرفس کمی طعم شیرین دارد، برای اینکه طعم آن را متعادل و خوشمزه کنید، ۱۵ دقیقه قبل از اینکه حرارت را متوقف کنید، به آن آبلیمو، آبغوره یا آب نارنج تازه بزنید. از رازهای خوشمره شدن خورش کرفس این است که هر چه این مواد تازهتر باشند، طعم خورش کرفس هم خاصتر خواهد شد.
برای روغن انداختن خورشت کرفس
لازم نیست از روغن زیادی در طرز تهیه خورش کرفس استفاده کنید تا این غذا به روغن بیفتد. کافی است گوشت را به خوبی بپزید و قبل از اضافه کردن کرفس و سبزیها، آنها را در مقداری کره سرخ کنید. سرخ کردن را تا جایی ادامه دهید که آب خارجشده از کرفس، هنگام سرخ شدن، کاملا بخار شود.
برای لعاب دار شدن این خورشت
آن را داخل قابلمه بپزید نه زودپز ….درست کردن خورش کرفس در قابلمه یا دیگ و روی شعله آرام اجاق، بهتر از درست کردن این غذا در زودپز است.