فوت و فن های خوشمزه و خوش رنگ شدن مرغ و ادویه های آن
یکی از اصولی که هنگام طبخ مرغ های رستورانی همیشه رعایت می شود، خواباندن مرغ در آب و نمک است. این کار به شما مرغی ترد تر و خوشمزه تر می دهد و باعث می شود تمام قسمت های بدن مرغ طعمی یکدست و عالی داشته باشند.
اگر دلتان مرغ خوشمزه می خواهد، باید اجازه دهید تا بعد از پختن، پوست مرغ نیز با گریل، سرخ و برشته شود. البته در بعضی غذاها نمی توانیم مرغ را با پوست بپزیم، ولی خب بهتر است مرغ را با پوست تفت دهیم تا مرغ با روغن پوست خودش طعم دار شود، سپس پوستش را جدا کرده و دور بریزیم.
بر خلاف گوشت قرمز که نمک، موجب دیرپز شدن آن می شود، مرغ را باید از ابتدا با نمک و سایر ادویه جات مثل فلفل، آویشن، زردچوبه و یا زعفران مزه دار کرد. اگر مرغ را درسته یا به صورت مرغ شکم پر می پزید، به داخل بدن مرغ نیز ادویه بزنید.
شاید این برایتان خنده دار باشد اما واقعا مهم است که مرغ درسته را چگونه و از چه سمتی بپزید! هنگام طبخ مرغ در فر، سینه آن را به پایین بگذارید. یادتان باشد که سینه مرغ بزرگترین ولخم ترین قسمت مرغ است. با این کار سینه مرغ آب زیادی از دست نداده و در نتیجه خشک نمی شد.
اگر شما هم به قدری مست عطر و بوی خوراک خوشمزه تان می شوید و دوست دارید هرچه سریع تر، دلی از عزا در بیاوید، باید بدانید که بهتر است بعد از آماده شدن مرغ، ۱۵ دقیقه به آن زمان بدهید، سپس انرا بکشید. با این کار مرغ شما آبدار تر و جا افتاده تر می شود.
بهترین ادویه مرغ مجلسی
موارد زیر را برای تهیه ادویه مرغ استفاده نمایید:
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری پاپریکا (دودی یا شیرین، بستگی به سلیقه شما دارد)
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل هندی
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
نصف قاشق چایخوری رزماری خشک شده
یک چهارم قاشق چایخوری جعفری خشک شده
مخلوط ادویه را روی تمام سینه مرغ (یا هر قطعه مرغ یا گوشت دیگری) بمالید و منتظر نتایج فوق العاده خوش طعم باشید. چه در حال پختن، کباب کردن یا جوجه کباب کردن هستید، این طعم دار کردن خشک هر بار طعم لذیذی به آن اضافه میکند.