یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

فوت و فن های پیتزا که به آن طعم فست فودی می دهد

عکس, فوت و فن های پیتزا که به آن طعم فست فودی می دهد

چرا وقتی پیتزا درست می کنیم ظاهر آن  شبیه پیتزاهای فست فودی نیست ؟ چرا پیتزای ما خشک می شود یا ترد نیست ؟ علت کش نیامدن پیتزا چیست ؟ در این پست شما را با فوت و فن هایی آشنا می کنیم که شاید هرگز نمی دانستید .

مرحله به مرحله با این فوت و فن ها پیش بروید :

قدم اول این است که وقتی شما خمیر را داخل ظرف مخصوصی که میخواهد در فر برود می گذارید هرگز نباید ظرف را چرب کنید بلکه باید روی آن آرد بپاشید این کار باعث می شود پیتزای شما خشک نشود.

قدم دوم اینکه روی خمیر آماده خود مقداری آب بپاشید و با چنگال سوراخ ایجاد کنید اینکار پیتزای شما را ترد می کند.

قدم سوم اینکه روی خمیر اول مقداری سس کچاپ بزنید تا رطوبت نان بیشتر شده و خشک نشود.

قدم چهارم مواد آبدار پیتزا را در روغن تفت بدهید هرگز موادی چون گوجه ، فلفل دلمه ، ذرت ، قارچ را بدون تفت دادن روی پیتزا نریزید.

قدم پنجم و فوت کوزه گری اضافه کردن پودر آویشن ، فلفل سیاه و نمک به موادی است که تفت می دهید.

قدم ششم یک لایه کامل پنیر پیتزا روی خمیر بگذارید ( اشتباه اکثر مردم این است که فکر می کنند باید روی پیتزا را پر از پنیر کنند در حالیکه این مرحله باید قبل از چیدن مواد باشد.

قدم هفتم مواد را باید به ترتیب آبدار بودن روی نان یا خمیر پیتزا بچینید مثلا اول گوجه و فلفل دلمه و ذرت و قارچ

قدم هشتم مواد خشک را روی مواد قبلی بچینید مثلا کالباس یا سوسیس

قدم نهم مقدار بسیار کمی پنیر روی مواد بریزید نباید اندازه پنیر زیاد باشد.

بگذارید پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه در فر یا ماکروفر باشد دمای ماکروفر یا تستر باید روی ۱۵۰ و فر باید ۱۸۰ باشد.

نوش جان حالا شما یک پیتزا مشابه یا حتی خوشمزه تر از پیتزاهای بیرون دارید.

منبع: یاس فان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر