فوت و فن های یک سوپ درجه یک و بی نظیر
اگر میخواهید سوپ شما از مزه ی تکراری سوپ های خانگی تغییر کرده و یک مزه ی ایده آل خاص داشته باشد از آموزش زیر استفاده کنید :
برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
برای غلیظ شدن سوپ مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی بیفزایید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
لازم نیست پیاز و سیب زمینی را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم میدهند و هم تکههای ریز آنها در ظرف باقی نمیماند.
در نیم ساعت آخر سوپ جو به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
یکی از راههای تهیه سوپ خوشمزه استفاده از عصاره مرغ و گوشت در آن است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود فرنگی و ذرت مشکلی ندارد.
برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید و چربی روی سوپ را با قاشق بردارید.
سوپ که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.