فیله مرغ با رزماری شیک و خوشمزه
برای اینکه فیله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشک نباشند، باید بگذاریم در مواد طعم دهنده به مدت نیم ساعت استراحت کند. به همین منظور، ابتدا فیله مرغ را میان کیسه فریزر می گذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن می کنیم. یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و ماست و پودر سیر و پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زعفران و مقداری رزماری را با هم مخلوط کرده تا یک دست شود. سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم بماند تا طعم بگیرد.در مرحله پایانی یک تابه گریل روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا داغ شودف سپس کمی روغن اسپری می کنیم و فیله ها درون تابه می چینیم تا بپزند. ماست باعث میشود که فیله ها ترد و نرم باشند.
مواد لازم فیله مرغ با رزماری
فیله مرغ ۱۰ عدد
ماست ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری
زعفران به میزان لازم
رزماری چند شاخه