یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

لوبیا پلو با مرغ با فوت و فن های آن

عکس, لوبیا پلو با مرغ با فوت و فن های آن

اگر همیشه لوبیا پلو را با گوت چرخ شده یا سویا تست کرده اید اینبار با مرغ امتحان کنید حتما طرفدار آن می شوید. مواد لازم در انتهای همین آموزش قرار داده شده است.

ابتدا لوبیاها را را بشورید، داخل آبکش بریزید و به اندازه ی تقریبا دو بند انگشت خرد کنید. سپس آن ها را آب پز کنید، داخل آبکش بریزید، روی آن آب سرد بریزید و اجازه دهید داخل آبکش بماند تا آب اضافی از آن خارج شود. پیاز را پوست بکنید، ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید. فیله مرغ را به اندازه ی دلخواه خرد کرده و آن را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید، هم بزنید و تفت بدهید. بعد رب و پوره ی گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید تا سرخ شود. در نهایت لوبیاهای پخته شده را به همراه زعفران دم کرده با همه ی مواد مخلوط کنید، کمی آب داخل آن بریزید، در تابه را بگذارید تا همه ی مواد خوب بپزند. برنج را از چند ساعت قبل بشورید و با نمک خیس کنید. در قابلمه آب را بجوشانید و برنج را داخل آن بریزید تا بجوشد. وقتی برنج قد کشید و نیم پز شد آن را آبکش کنید، روی آن آب بریزید تا نمک برنج گرفته شود.کف قابلمه کمی روغ بریزید. ته دیگ دلخواهتان (سیب زمینی حلقه حلقه شده) را کف آن بچینید. یک لایه برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید، سپس یک لایه از مایه لوبیا پلو با مرغ را روی برنج بریزید و کمی دارچین و ادویه پلو روی آن بپاشید. لایه های بعدی را نیز به همین ترتیب تکرار کنید تا برنج و مایه لوبیا پلو تمام شود. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. وقتی کمی بخار کرد روی آن کمی روغن بریزید.لوبیا پلو با مرغ آماده است. می توانید آن را با سالاد شیرازی سرو و نوش جان کنید.

نکات کلیدی
برنج را کمی دان تر (زنده تر) بردارید تا لوبیا پلو شفته نشود.ادویه ای که برای لوبیا پلو استفاده می شود شامل دارچین، فلفل سیاه و پودر گل محمدی است که بسته به ذائقه تان می توانید آن را تغییر دهید یا کم و زیاد کنید. حتماً به رب اکتفا نکنید! از ترکیب پوره ی گوجه فرنگی و رب با هم استفاده کنید تا طعم غذا بهتر شود. همچنین توصیه میشود در صورت امکان از رب خانگی استفاده کنید. می ‌توانید هنگام جوشیدن برنج کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا لوبیا پلوی شما خوش رنگ تر شود.می توانید از مرغ تکه ای یا مرغ ریش ریش شده در طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ استفاده کنید. اگر از مرغ ریش ریش استفاده می کنید، مرغ را از قبل بپزید و بعد ریش ریش کنید. زعفران دم کرده را می‌ توانید در هر لایه برنج که داخل قابلمه می ریزید نیز به لوبیا پلو با مرغ اضافه کنید.لوبیا را تا اندازه ای با پیاز تفت دهید که رنگ آن عوض شود. می توانید لوبیا پلو با مرغ را به صورت کته یا دمی هم دست کنید. به این صورت که مایه را به همین روش درست می کنید، برنج را که از قبل شستید، مقداری نمک داخل آن ریخته و به صورت کته درست می کنید. آب برنج که تمام شد، مایه را کم کم داخل برنج بریزید و آرام با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای لوبیا پلو با مرغ
برنج ۲ و ۱/۲ پیمانه
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه پوره شده ۲ عدد

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر