یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

مجلسی ترین روش تهیه ترشی ذرت

عکس, مجلسی ترین روش تهیه ترشی ذرت

شکر: سه و چهار پیمانه………………..نمک: یک و چهار پیمانه

فلفل چیلی قرمز: ۷ عدد………………..برگ بوی خشک: ۱ عدد

آب: ۶ پیمانه………………..ذرت کامل: ۸ عدد بزرگ

سرکه سیب: یک دوم پیمانه………………..پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

سرکه، ۶ پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن‌ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. ۳ عدد از فلفل چیلی‌ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل‌ها آن‌ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود ۱۰ دقیقه این مخلوط خنک شود. در این فاصله ذرت‌ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول ۴ سانتی متر برش بزنید. پیاز‌ها را نازک ورقه ورقه کنید و آن‌ها را به همراه ذرت‌ها در ۴ شیشه درب دار تمییز با ظرفیت ۱ لیتر قرار دهید.

سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه‌ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف‌ها را نبندید و آن‌ها را به مدت ۱.۵ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف‌ها را بگذارید.حداقل به مدت ۱ روز و حداکثر ۲ روز آن‌ها را در یخچال نگه دارید. ذرت‌ها را سرد سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر