مجلسی ترین روش درست کردن سالاد انار
۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز……………………………….۲ قاشق چایخوری آب لیمو
۱ قاشق چایخوری عسل……………………………….۱ قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری نمک……………………………….½ قاشق چایخوری فلفل
۴ پیمانه کلم قرمز خرد شده……………………………….½.۱ پیمانه هویج خرد شده
½ پیمانه گشنیز تازه خرد شده……………………………….½ پیمانه دانه انار
۳ قاشق غذاخوری بادام……………………………….مواد لازم برای تهیه سس
سرکه، آب لیمو، عسل، زیره، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید. روغن زیتون را به آرامی به مخلوط بیفزایید و همچنان با همزن بزنید تا با مواد خوب ترکیب شوند.دانههای یک عدد انار را جدا کنید.کلم قرمز را به صورت ریز خرد کنید.
هویج را با دنده درشت، رنده یا با چاقو خرد کنید.
گشنیز تازه را خرد کنید.زیره آسیاب شده تهیه کنید یا دانههای درشت آن را در خانه آسیاب کنید.دانههای بادام را خرد و در یک تابه عاری از روغن، برشته کنید.کلم، هویج، گشنیز، دانههای انار و بادام را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با سس آماده شده بپوشانید.یک روز در یخچال قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.