یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

مجلسی ترین روش پختن سوپ جو با مرغ

عکس, مجلسی ترین روش پختن سوپ جو با مرغ

برای درست کردن این سوپ مجلسی شما به اسکلت مرغ ، شیر ، پیاز ، جو پرک پاک شده ، خامه ، نخود فرنگی و جعفری نیاز دارید. اندازه های زیر برای ده پیاله سوپ خوری مناسب است.

اسکلت مرغ یک عدد…………………جو پرک دو کاسه سوپ‌خوری

شیر چهار لیوان……………………………….خامه صد گرم………………نخودفرنگی یک فنجان

پیاز یک عدد…………………………نمک و زعفران به مقدار لازم

نمک و زعفران به مقدار لازم………………………..جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری

مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت می‌پزیم، سپس پیاز را دور ریخته، آب مرغ را جدا کرده و گوشت‌های مرغ را نیز خرد می‌کنیم و در آب مرغ می ریزیم.جو پرک را به آب مرغ اضافه می‌کنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.

شیر و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو می‌توان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده کرد) را اضافه می‌کنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.

شعله را خاموش کرده، نصف خامه را به سوپ اضافه می‌کنیم سوپ یک ساعت بماند تا کمی سرد شود و لعاب بیندازد.با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک می‌توان روی سوپ را تزئین کرد.همچنین سوپ را می‌توان با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده و کنسرو نخودفرنگی و زرشک تزئین کرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر