مجلسی ترین روش پختن لازانیا قارچ و سبزی
این مواد برای ۶ نفر مناسب است .
براکلی گلچهای خرد کرده…………۲۰۰ گرم
کرفس خرد کرده و بخارپز…………. یک ساقه
پودر آویشن ……….. ۱ قاشق چایخوری
سس سفید……….. ۲ پیمانه
گل کلم گلچهای خرد کرده………….۱۵۰ گرم
هویچ پخته و حلقهای خرد کرده ……….. ۱ عدد متوسط
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ……………۴۰۰ گرم
پنیر گودا رنده کرده …………. ۱۰۰ گرم
سس کچاپ …………..به میزان لازم
نمک و فلفل………. به میزان لازم
لازانیا ۸……….. ورق
قارچ (ورقهای خرد کرده و تفت داده) ………..۱۰ عدد
فلفل دلمهای خرد کرده……. ۱ عدد متوسط
ورقههای لازانیا را در آبجوش و نمک ۶-۸ دقیقه بپزید و در صافی بریزید. آنگاه سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و با نمک، فلفل و پودر آویشن مزهدار کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید کف ظرف را با ۳ قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید و ۴ ورق از لازانیا را روی آن قرار دهید. سپس نیمی از مواد فراهم کرده را رویش بریزید اکنون نیمی از مخلوطی پنیر، سس سفید و کچاپ اضافه کنید به گونهای که سطح لازانیا را بپوشاند.
حالا دوباره ۴ ورق از لازانیا باقیمانده را روی آن قرار دهید و رویش را با بقیه سبزیجات بپوشانید سپس باقیمانده پنیر و سس سفید را بریزید و سطح آن را صاف کنید. آنگاه ظرف لازانیا را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰-۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. حالا رویش را با سس دلخواه بیارائید.