مجلسی ترین سوپ برای پاییز سوپ خامهای قارچ و بروکلی
پس از تهیه کردن مواد مورد نیاز در عکس بالا برای درست کردن این سوپ مجلسی ، کره را درون یک تابه ذوب کنید. قارچها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را تفت دهید. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلیها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت ۱۰- ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچها را به قابلمه اضافه کنید. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.