مربا درست کردن با پوست پسته
تجربه ی خوبی خواهد بود درست کردن و خوردن مربای پوسته پسته . حتما از طعم خوشمزه ی آن شگفت زده می شود. گرفتن تلخی پوست مهمترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلختر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید. زعفران عطر و بوی خوبی به مربا میدهد.میتوانید چند قاشق زعفران دمکرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.
مواد لازم:
هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری ، پوست پسته تازه: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو ، آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
خلال پسته: نصف فنجان ، آب: سه چهار لیوان
پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید. پوست پستهها را چهار بار پنج دقیقهای میجوشانید و در آب سرد میگذارید. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه میکنید و باقاشق چوبی به هم میزنید. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.