یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

مربا درست کردن با پوست پسته

عکس, مربا درست کردن با پوست پسته

تجربه ی خوبی خواهد بود درست کردن و خوردن مربای پوسته پسته . حتما از طعم خوشمزه ی آن شگفت زده می شود. گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید. زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

مواد لازم:

هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری ، پوست پسته تازه: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو ، آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
خلال پسته: نصف فنجان ، آب: سه چهار لیوان

پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر