مرغ آجیلی غذای مجلسی و فوق خوشمزه
مرغ آجیلی یک غذای مجلسی گران قیمت و البته خوشمزه است. برای درست کردن آن شما نیاز به بادام هندی ، گردو و زعفران و سینه مرغ دارید. نخست مواد زیر را تهیه کنید :
سینه مرغ یک عدد ، پیاز یک عدد ، برنج دو پیمانه
گردو نصف فنجان ، بادام هندی نصف فنجان
زعفران دم کرده خیلی غلیظ یک سوم فنجان
زرشک به مقدار لازم ، ادویه جات به مقدار لازم
برنج دو پیمانه
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری ادویه آبپز میکنیم. برنج را خیس میکنیم. برنج بعد از یک الی دو ساعت خوب میشوییم و توی ظرف با یک قاشق نمک میگذاریم بجوشه و وقتی دون کشید آبکش میکنیم و دم میکنیم.
سینه مرغ آبپز را ریش ریش میکنیم و توی تابه روغن میریزیم و مرغ و گردو و بادام زمینی و زرشک را توی تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم. (اگه بادام زمینی و گردو تون رو ریز ریز کنید فک کنم خوشمزه تر بشه من همونطوری درشت ریختم زیاد طبع دلم نشد)
زغفران را به مواد بالا اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم ۵ دقیقه کافیه. برنج را توی ظرف سرو میکشیم و مواد مرغ رو دور اون میریزیم و نوش جان میکنیم.