مرغ را چطوری بپزیم که بوی بد آن از بین برود فوت و فن ها
پختن مرغ کار ساده ای است اما خوشمزه و عطر دار کردن آن کار هر کسی نیست . چگونه مرغ را بپزیم که بوی نامطبوع آن کاملا از بین برود و همه پسند باشد؟ خوب بهترین راه حل ها را برای شما در این پست از یاس فان به صورت یکجا قرار داده ایم. قدم اول این است که شما نباید مرغ را همین طوری از فزیزر در آورده و بپزید . برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ بهتر است که قبل از پخت مرغ آن را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید و با استفاده از این روش به راحتی میتوانید بوی بد مرغی را که ساعتها در یخچال بوده است و یا به تازگی خریدهاید، بهراحتی از بین ببرید.برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت میتوانید از گیاهان و ادویهجاتی مانند رزماری و پیاز استفاده کنید تا به راحتی بوی بد مرغ را از بین ببرید. همچنین شما میتوانید از هویج برای از بین بردن بوی مرغ از ظروف هم استفاده کنید. یکی از دیگر راههای مناسب برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت، استفاده از لیمو است. همچنین برای از بین بردن بوی مرغ منجمد و یا مرغ تازه، توصیه میشود که کمی زنجبیل بر روی مرغ بپاشید. یک راه پختن خوشمزه ی مرغ این است که ابتدا مرغ را قبل از شروع به پخت تکهتکه کنید و سپس دو عدد پیاز رنده شده به همراه نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و مرغها را برای شروع به پخت در قابلمه بریزید و مواد مخلوط را در کنار مرغ بریزید و این روش را ادامه بدهید تا مواد موجود تمام بشود و پس از آن مقداری روغن اضافه کنید و زیر قابلمه را کم کنید تا پخت مرغ به آرامی انجام شود.یکی دیگر از روشهای بینظیر برای رفع بوی مرغ، این است که مرغ را از قبل در سیر رنده شده بخوابانید.از بین بردن بوی مرغ با سرکه یکی از دیگر روشهای بسیار مناسب برای از بین بردن بوی مرغ از غذاست که برای این کار باید نیمساعت پیش از پخت مرغ، تکههای مرغ را در سرکه، آب لیمو و یا زردچوبه بخوابانید و پس از آن، خواهید دید که بوی بد مرغ از بین خواهد رفت.
روش بعدی که برای از بین بردن بوی این غذای خوشمزه میخواهم برایتان بگویم این است که می توانیم از یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، ۴ عدد میخک، مقدار کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه استفاده کنیم. طریقه استفاده از این مواد به این صورت است که باید هنگام پخت مرغ این مخلوط را به آب مرغ اضافه کنیم و خواهیم دید که بوی بد مرغ از غذای ما حذف خواهد شد.