مصرف زنجبیل در دوران کرونا کاملا ممنوع است
از آنجایی که مصرف ادویه های گرم و تند در دوران کرونا باعث شدت گرفتن بیماری می شود افراد مبتلا به زنجبیل از مصرف آن کاملا خودداری کنند. . پزشک ستاد مقابله با کرونای استان کرمان گفت: استفاده از سیر، زنجبیل، سیاه دانه و ادویه های گرم نه تنها به بهبود بیماران کرونایی کمک نمیکند بلکه فرد را مستعد بیماری های تنفسی می کند. مصرف این مواد پیش از ابتلا برای بدن مفید است اما در صورت ابتلا بیماری را در ضوعیت وخیم تری قرار خواهد داد.
با آنکه سازمان غذا دارو آمریکا زنجبیل را بعنوان یک ماده غذایی ایمن معرفی کرده است، اما طبق آموزههای طب ایرانی، زنجبیل دارویی است با طبیعت بسیار گرم، لذا حتی در صورت تأیید بالینی در کووید ۱۹، بایستی در مصرف آن احتیاطات لازم مراعات شود