مواد لازم برای پیتزا مخصوص و آموزش آن
مواد لازم برای پیتزای مخصوص :
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری …………..فلفل دلمهای یک عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم ………….قارچ۲۰۰ گرم
سیریک حبه ………….ژامبون مرغ دودی ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم ……………… زیتون حلقه شده به مقدار لازم
پیازیک عدد ……………… پنیر پیتزا به مقدار لازم
نان پیتزا دو عدد ……………….. برگ ریحان به مقدار لازم
آموزش:
ابتدا تابهای برداشته و داخل آن مقداری روغن بریزید. پیازها را مویی خرد کرده و در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک شد سیر رنده شده را هم به آنها اضافه کرده و کمی هم بزنید.
سپس گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و هر ادویهای که مایل هستید را اضافه کنید.مواد را با حرارت ملایم در تابه تفت دهید و پس از آنکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، تابه را از روی حرارت بردارید. ژامبون مرغ دودی را مویی یا چهارگوش خرد کنید.
قارچ هم بعد از این که شستید، حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای مویی و زیتون حلقهای را هم آماده کنید.نان پیتزا آماده پمینا یا نان پیتزایی که از قبل آماده کردهاید را روی میز کارتان قرار دهید. مقداری رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان ریخته و خوب پخش کنید.
سپس مقداری پنیر روی رب ریخته و قارچ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید. روی مواد را با لایهای از پنیر بپوشانید. مقداری فلفل دلمهای، برگ ریحان و زیتون روی پنیر پیتزا بریزید و پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید.
دو دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پنیر پیتزا طلاییرنگ شود. پیتزا مخصوص شما آماده است. اگر دوست داشتید، خمیر پیتزا برشتهتر شود، میتوانید قبل از اضافه کردن مواد، آن را حدود پنج دقیقه داخل فر قرار دهید سپس شروع به چیدن مواد کنید. نوش جان!