مواد لازم و روش درست کردن شاتوبریان با قارچ
گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشتکوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته کنید و اگر فکر میکنید مغز گوشت خام است کمی به زمان پخت آن اضافه کنید. سپس در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیبزمینی سرخ شده تزئین کنید.
آموزش سس این غذا : کره را با آرد تفت می دهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه میکنیم. سپس خردل را افزوده و هم میزنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت دادهایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود میتوانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.