نحوه پختن کباب کوبیده در فر
برای درست کردن کوبیده حتما نیاز به داشتن فضای باز ، منقل و آتش یا باربیکیو نیست شما می توانید این کباب سنتی را به صورت خیلی خوشمره در فر یا ماکروفر یا توستر خود درست کنید. برای اینکار نخست مواد لازم را آماده نمایید :
گوشت قلوهگاه…………….. یک کیلوگرم(میتوانید از گوشت سردست به جای قلوهگاه استفاده کنید.)
پیاز…………. سه عدد
نمک و فلفل………. به مقدار لازم
در ابتدا گوشت قلوه گاه گوسفند را سه بار چرخ کنید. پیاز را شسته و پوست بکنید و با استفاده از رنده ریز، رنده کنید. پیازها را در صافی بریزید و آب آن را کامل بگیرید.در کاسهای بزرگ، گوشت چرخشده را به همراه پیاز رنده شده مخلوط کنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. تا جایی که گوشت حالت چسبنده پیدا کند.
روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت سیخهای مخصوص کباب کوبیده را برداشته، دست خود را مرطوب کنید و از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی (۱۰۰-۱۲۰ گرم) برداشته و به سیخ بکشید و با انگشتان فشار دهید تا به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود.
سیخهای آماده شده را در سینی فر بچینید. فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی را در بالاترین طبقه فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه صبر کنید. در این مدت چندبار به آن سر بزنید و گاهی آن را بچرخانید تا به صورت یکنواخت پخته شود.
وقتی کبابهای شما آمامده شد آن را به همراه نان تافتون تازه خانگی یا برنج ساده سرو و ظرف را با چند برگ ریحان و گوجه تزیین کنید.وقتی کباب را در فر قرار دادید مرتب به آن سر بزنید تا خشک نشوند.