نسخه معجزه گر طب سنتی برای جلوگیری از سقط جنین
مادر باردار باید از مصرف لبنیات و نانهای فطیری پرهیز کند و از خوردن خوراکیهای غلیظ و لزج خودداری کند که شامل ماکارونی، رشته آشی، لازانیا، کلهپاچه، حلیم و سوپهای چرب میشود؛ گوشت مانده، ماهی، خوراکیهای نفاخ، غذاهای کنسروی، غذاهایی که دارای ادویهجات زیاد هستند نیز از پرهیزهای دوران بارداری است.در طب سنتی برای جلوگیری از سقط از غذاهایی استفاده میکنیم که رطوبت کمتری دارند و کثیرالغذا هستند مثلاً گوشت ماهیچه گوسفندی بهصورت کبابی، مغزیجات بهصورت بوداده، نانهای سالم و مقویات رحم مثل سیب، به، هویج و رب و مربای آنها بسیار کمککننده است. همچنین استفاده مادر از یکسری از سنگهای قیمتی مثل مروارید، عقیق سبز، زمرد و یاقوت به حفظ جنین کمک میکند.: از تدابیر کلی که میتوان به آن اشاره کرد این است که مادران مدت زمان استحمام را کوتاه کنند و از اعمال یداوی مانند استفاده از فصد، حجامت، خونگیریهای زیاد که باعث تحریک بدن مادر برای سقط میشوند، خودداری کنند.