یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

نشانه های سندرم پای بیقرار و درمان های آن

عکس, نشانه های سندرم پای بیقرار و درمان های آن

این بیماری عمدتا ارثی است اما در موارد نادر می تواند به دلیل کم خونی یا بیماری کلیه نیز رخ دهد. یک علامت عمده برای این سندرم وجود دارد: میل به حرکت پاها، چه واقعا حرکتشان بدهید یا ندهید این اتفاق اغلب موقع استراحت می افتد و با حرکت تسکین می یابد و بیشتر هم عصرها یا شب‌ها رخ می‌دهد تا صبح‌ها. برای بعضی از افراد، این درد در بازوها هم می‌تواند باشد.این درد با بسیاری از انواع ناراحتی درپاها یا بازوها فرق می‌کند چون معمولا دردهای دیگر با استراحت دادن و حرکت ندادن بهتر می‌شوند نه با حرکت دادن‌شان.

درمان اول :

مصرف مکملهای آهن برای دوره ای کوتاه . اگر مشکل کمتر شد برای تشخیص کم خونی به پزشک مراجعه کنید.

درمان دوم :

بهتر است روزانه حرکات مختلفی را انجام دهید. این حرکات می‌تواند بخشی از برنامه ورزشی شما باشد. ورزش کردن با ازاد کردن اندورفین، کشش عضلات، تاندون‌ها و پشت زانوها می‌تواند به آرامش ذهن شما کمک کند.در یک آزمایش ۱۲ هفته‌ای، شرکت کنندگان نشانه‌های سندروم پای بی قرار خود را با انجام جلسات ورزش و تمرینات ایروبیک سه جلسه‌ای در هفته کمتر کردند.انجام یوگا به خصوص می‌تواند نشانه‌های این اختلال را بهتر کند و بعد از هشت هفته خواب بهتری برای فرد به ارمغان بیاورد. بهتر است این تمرینات صبح زود انجام شود زیرا انجام ورزش در ساعت‌های پایانی روز می‌تواند نشانه‌های اختلال را در برخی از افراد بدتر نماید.

درمان سوم :

سندروم پای بی قرار در افزایش اضطراب افرادی که به این اختلال نیز مبتلا هستند بدنام شده است. نگرانی‌هایی همچون “کاش امشب این اتفاق نیفتد” ، “شرط می‌بندم امشب این اتفاق خواهد افتاد” می‌تواند نشانه‌های این اختلال را بدتر کند.بر اساس تحقیقات انجام شده، انواع موثر تحریک ذهنی همچون پازل، خواندن کتاب، بازی‌های فکری، کارهای کامپیوتری، بافندگی و مکالمات معنادار می‌تواند به شما کمک کند.

درمان چهارم :

از مصرف داروهای زیر خودداری کنید .

برخی از این داروها شامل آنتی هیستامین‌ها، داروهای ضد افسردگی ، ضد استفراغ (ضد تهوع)، و داروهای ضد روان پریشی است. همیشه مطمئن شوید که پزشک شما در مورد تمامی داروهای مصرفی اطلاع کافی داشته باشد.هرگز مصرف یک دارو را بدون اطلاع پزشک قطع نکنید. هم چنین مصرف کافئین، الکل و یا نیکوتین می‌تواند نشانه‌های سندروم پای بی قرار را بدتر کند.

درمان پنجم :

زمانی که قسمتی از بدن شما اسیب می‌بیند، شروع به ماساژ دادن آن می‌کنید، برخی از مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که ماساژهای آرام می‌تواند نشانه این اختلال را نیز کاهش دهد. حتی مالش‌های سبک و لمس کردن پا می‌تواند در کاهش نشانه‌ها مفید و موثر باشد.به همین خاطر پوشیدن جوراب ساق بلند برای فشرده سازی یک ساعت قبل از خواب نیز ممکن است علائم را تسکین دهد.

درمان ششم :

انجمن‌های آنلاین سرشار از پیشنهادات مختلف در مورد نوشیدنی‌های متفاوت است. مثلا برخی معتقدند نوشیدن آب تونیک می‌تواند تاثیر زیادی بر روی این اختلال داشته باشد.اگرچه برخی از مطالعات نشان می‌دهد که این مورد نمی‌تواند مفید و کارساز باشد. برخی از افراد روزانه ۵۶ گرم آب تونیک مصرف می‌کنندو از نتایج حاصل نیز بسیار راضی هستند.

درمان هفتم :

دستگاهی به نام رلکسیس در بازار وجود دارد که می‌تواند به عنوان یک درمان غیر دارویی موثر باشد. این دستگاه دارای یک پد است که ارتعاشات بسیار اندکی را برای پا فراهم می‌کند.توسعه دهندگان رلکسیس، گزارش کرده‌اند که این دستگاه همانند داروهای مصرفی می‌تواند برای درمان سندروم پای بیقرار مفید باشد اما مطالعات مستقل درصد موفقیت بالایی برای این دستگاه گزارش نکرده‌اند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر