نقش نخود در درمان کرونا یا بیماری های ویروسی چیست
نخود را هنگام بیماری به هیچ عنوان فراموش نکنید. نخود به غیر از اینکه میتواند به عنوان یک منبع پروتئینی به حساب آید، با داشتن مواد مغذی از جمله روی در درمان بیماری به شما کمک شایانی خواهد کرد. نصف فنجان نخود میتواند ۲.۸ میلیگرم مواد روی به شما برساند. برای همین است که به بیماران کرونایی توصیه می شود در زمان ابتلا یا حتی پیش از بیماری نخود مصرف کنند. چون نخود حاوی روی است و به بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند.
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک میکند. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول (چربی) خون را کاهش میدهد و نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم میکند. در بین گروههای غذایی؛ نخود، عدس و نخود فرنگی، پروتئین، کلسیم و آهن را به مقدار کافی و لازم برای رفع نیاز بدن فراهم میکنند
برای مصرف از شب قبل آن را در آب خیس کنید. سپس به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت آن را بجوشانید.۲ برابر مقدار نخود، آب بریزید.