نکته های ریز درست کردن ژله رولی و ضخامت آن
ژله رولی یکی از پر کاربردترین نوع ژله برای مهمانی هاست چرا که می توانید از آن برای درست کردن گل یا تزیین های دیگر ژله ها استفاده کنید. برای این نوع ژله حتما به بستنی وانیلی نیاز دارید. ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید تا یکدست و شفاف شود. برای اینکه ژله کاملا حل شود بهتر است آن را به روش بن ماری روی حرارت کتری یا سماور با آب جوش حل کنید. اجازه دهید ژله خنک شود سپس بستنی که حسابی سرد و یخ زده است را به ژله اضافه کنید و به آرامی با ژله مخلوط کنید. بستنی باید کمی نرم شود. مراقب باشید زیاد بستنی و ژله را با هم مخلوط نکنید تا رنگ بستنی و ژله با هم قاطی نشود و بستنی کف نکند.حالا روی یک سینی ۲۰ در ۳۰ (این اندازه سینی برای این اندازه مواد مهم است) را با دو یا سه قطره روغن چرب کنید و مخلوط ژله بستنی را روی سینی بریزید و به آرامی صاف کنید.(ضخامت ژله رولی حداقل باید ۳ سانتیمتر باشد پس مخلوط ژله و بستنی را خیلی نازک پهن نکنید.) سینی را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت دور ژله را با یک چاقوی تیز با دقت برش بزنید تا ژله از سینی جدا شود، سپس ژله را به صورت نواری با قطر دلخواه برش بزنید و به آرامی رول کنید. یک ساعت دیگر رولها را در یخچال بگذارید تا ژله و بستنی کاملا ببندد. حالا اگر بخواهید این ژله را تبدیل به ژله ویترینی کنید یک حرکت دیگر باید انجام دهید. طرز تهیه ژله ویترینی به این ترتیب است: بسته به مقدار ژلههای رولی و اندازه قالبتان یک یا دو بسته ژله آلوئهورا را درست کنید. نیمی از ژله را در قالب مورد نظرتان بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرید. سپس ژلههای رولی را با دقت روی ژله آلوئهورا بچینید و باقی مانده ژله آلوئهورا روی آن بریزید و باز در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. برای درست کردن ژله ویترینی میتوانید به جای ژله رولی از تکههای میوه هم استفاده کنید.سینی را با همان دو یا سه قطره روغن چرب کنید نه بیشتر.بستنی را زیاد با ژله هم نزنید چون در این صورت در ژله حل شده و ترکیب آن به هم میخورد.