یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

همه چیز درباره پنیر کاممبر

عکس, همه چیز درباره پنیر کاممبر

این پنیر به کمک انواعی از کپک خوراکی از خانواده ی پنسیلین تهیه می شود که سطح بیرونی آن به طور کامل از کپک سفید پوشانده شده پنیر کممبر طعمی تند دارد و هر چه بیشتر برسد بافت پنیر نرم تر شده و بوی آن تندتر می شود . و در صبحانه / عصرانه / انواع ساندویچ / سالاد / دسر و کیک و به خصوص به همراه انگوراستفاده می شود . پنیر کاممبر یک پنیر اصیل فرانسوی است.

یکی از موارد استفاده زیاد از این پنیر، افزودن آن به ماکارونی است. به این شکل که پنیر کممبر را با کمی پنیر گرویر، شیر و آرد مخلوط کرده و گرما می‌دهیم تا کاملا آب شوند. سپس به آنها ادویه می‌زنیم و با کمی ماکارونی می‌پزیم. بعد از یک هفتهٔ سخت و پر استرس می‌توانید خستگی خود را با خوردن این خوراک به دست فراموشی بسپارید.شما می‌توانید از بین پنیر کممبر ساده، کممبر خامه‌ای، و کممبر تهیه شده از شیر بز انتخاب‌های غذایی خوبی داشته باشید.

بهترین دما برای خوردن این پنیر دمای خود اطاق است، پس قبل از مصرف این پنیر وقتی آن را از یخچال در می‌آورید به مدت ۳۰ دقیقه روی میز قرار دهید و سپس میل نمایید. این پنیر برای سرد خوردن ساخته نشده، بنابراین وقتی کممبر را از یخچال خارج می‌کنید فرصت دوباره زنده شدن را به آن می‌دهید و به خودتان هم بخت چشیدن آن با مزه‌ای که مد نظر سازنده‌اش بوده را!
پوستهٔ بیرونی کممبر را حتماً میل کنید. بله، اگر دفعهٔ اولی است که از این پنیر می‌خورید، شاید بترسید. اما جای نگرانی نیست. کممبر از نوعی کپک شده که مزهٔ بسیار تند و تیز و خوشی را به این پنیر می‌دهد، خود را از خوردن پوسته آن محروم نکنید.

نان از قدیم دوست پنیر بوده و نقش اسفنج طبیعی را برای آن ایفا کرده است. کممبر هم مثل بقیه پنیرها با هر نوع نانی خوشمزه می‌شود. باگت و نان‌های حجیم دیگر، و حتی بیسکویت و ملوچه‌های ترد برای تغذیه در کنار کممبر عالی هستند.
اگر زمانی به یک رستوران شیک رفتید و دستور پنیر کممبر را به گارسون دادید، احتمالا او به شما پیشنهاد افزودن میوه و عسل به این پنیر را می‌دهد. پیشنهادش را رد نکنید، حتی این سفید دوست داشتنی را می‌توانید با انواع کلوچه میل نمایید.
سالاد، غذا و پیش غذای بسیار سالم‌تر و بهتری نسبت به بقیه غذاها است، اگر تمایل به اضافه کردن ۱۰۰ کالری و ۶ گرم پروتئین به سالاد خود را داشتید قطعاً از پنیر کممبر استفاده کنید. ترکیب کممبر با سیب، گلابی، و اغلب مغز و آجیل‌ها، بادام و بلوط به همراه کمی روغن و سرکه، یک غذای کامل و عالی را برای شما رقم می‌زند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر