پاته مرغ و قارچ یک غذای لذیذ با مرغ
آمادهسازی خمیر پاته: آرد و نمک را در یک کاسه بریزید؛ سپس نصف آب و زرده تخممرغ را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید. در پایان، کره و روغنزیتون را با آرد خوب مخلوط کنید.خمیر را با نوک انگشتان بهآرامی ورز دهید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم بقیه آب را نیز اضافه کنید تا در نهایت، یک خمیر لطیف و یکدست داشته باشید. خمیر را در یک کیسه فریزر قرار دهید و برای یک ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا خمیر ور بیاید.کره را در یک تابه روی حرارت ملایم گاز آب کنید. سپس پیازها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در ادامه سینه مرغ را کمی با پیازها تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود.هویج پخته، قارچ سرخ شده و نخود سبز را در تابه بریزید و کمی مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید.
آمادهسازی سس پاته: آرد را در آب مرغ و شیر را در شیرجوش حل کنید؛ سپس شیرجوش را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و سس را هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و به غلظت فرنی برسند. شعله گاز را خاموش کنید و سپس کره را در آن بریزید و هم بزنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و آن را مزه کنید.سس را به مخلوط مرغ داخل تابه بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شوند. سپس این ترکیب را در یک ظرف نشکن یا سفالی بریزید.خمیر پاته را با کمک وردنه بهشکل یک مستطیل روی سطح کار آردی خود باز کنید و آن را سه لا تا بزنید. سپس خمیر را بهصورت عمودی به طرف خود قرار دهید و آن را دوباره بهشکل مستطیل باز کنید و سه لا تا بزنید. این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.خمیر را بهشکل درب ظرفی که مواد پاته را ریخته اید، با وردنه باز کنید و آن را روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. سپس اطراف خمیر را با کمک دست بهشکل دالبر در بیاورید. مقداری از باقیمانده خمیر را بهشکل نوارهای باریک و ضربدری روی خمیر قرار دهید.در پایان نیز روی خمیر را به زرده تخممرغ و روغن مایع آغشته کنید و ظرف را برای نیم ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا روی پاته طلایی شود. نوش جان!
مواد لازم
۲۵۰ گرم آرد سفید
یک عدد زرده تخممرغ
۸۰ گرم کره
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق سوپخوری روغن زیتون
۴ تا ۸ قاشق سوپخوری یا نصف پیمانه آب
مواد لازم برای داخل پاته
یک عدد سینه مرغ کامل خرد شده
۲ عدد هویج بزرگ پخته و خرد شده
نصف پیمانه قارچ سرخ شده و نخود سبز
یک عدد پیاز بزرگ پوست کنده و خرد شده
۵۰ گرم کره یا روغن
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پاته
۴ قاشق سوپخوری یا ۵۰ گرم کره
یک پیمانه آب مرغ
۲ قاشق سوپخوری یا ۱۵ گرم آرد گندم سفید
یک پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ برای دو نفر
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ